Și-a luat prima ei slujbă ca să-și plătească niște cursuri de desen. A început să spele vase într-un restaurant, dar ce s-a întâmplat 12 zile mai târziu a uimit pe toată lumea! Cine ar fi crezut că așa ceva este posibil?!

Povestea unei tinere din Texas a uimit pe toată lumea și pare desprinsă din filme. Remington William și-a luat o slujbă pentru a-și putea plăti cursurile de design grafic. Astfel, ea a ajuns să spele case într-un restaurant mexican, fără să știe că acest lucru îi va schimba radical viața, după nici două săptămâni.

după 12 zile de la angajare, în timp ce spăla vase la bucătăria restaurantului Chipotle din Austin, Remington a fost recrutată de un om, pe care a decis să-l urmeze fără să pună prea multe întrebări.Acesta i-a explicat cine este și imediat tânăra a decis să dea o şansă ofertei primite, plecând cu bărbatul necunoscut către în New York, unde a semnat un contract cu DNA Models, agenţia din umbra căreia au plecat modele celebre precum Linda Evangelista sau Natalia Vodianova.

Înaltă, slabă, cu tenul alb, roșcată și cu niște ochi superbi albaștri, nu e de mirare că fotografiile ei le-a atras imediat atenția reprezentațiilor Calvin Klein care au cerut-o imediat pentru un spot publicitar. Astfel, dacă pentru multe fotomodele, traseul de la o necunoscută la o celebritate în lumea modei este foarte lung, în cazul lui Remington Williams lucrurile nu au stat deloc așa. Ea a reușit să-și construiască o carieră într-un timp record, apărând în reviste celebre.

În plus, după doar câteva zile William a ajuns să urce pe podium la Săptămâna Modei de la New York, tot pentru Calvin Klein, devenind rapid una dintre cele mai căutate fotomodele din industrie, deși lucra ca fotomodel pentru prima dată în viața ei.

Și asta, pentru că tânăra a reușit cu trăsăturile ei extrem de frumoase să îl impresioneze pe designerul de la Calvin Klein, Raf Simons. Acesta a învăţat-o cum să meargă corect pe tocuri. „Ar fi putut să aibă orice alt model, dar el a crezut în mine atât de mult încât şi-a făcut timp pentru a mă învăţa cum să fac corect totul pentru acest show”, a declarat Remington în revista Vogue.

Norocul extraordinar al lui Williams nu s-a oprit însă aici. După show-ul Calvin Klein, a primit rapid o altă ofertă de ultim moment de a urca pe podium și pentru Marc Jacobs, alături de vedete celebre precum Kaia Gerber sau Gigi Hadid. „Vizitam Met Museum, când am primit brusc o notificare în care eram anunțată că trebuie să ajung la show-ul Marc Jacobs într-o oră în biroul din Soho”, a mai spus William, care a recunoscut că a început să alerge pe străzi pentru a ajunge la timp. „Când am ajuns, Marc era acolo să mă salute. Eram atât de încântată pentru că simțeam că fac parte dintr-un proces creativ încă de la început”, a povestit William.

Deși se bucură de noua ei carieră, tânăra nu-și neglijează pasiunea pentru desen. Aceasta își vede operele pe un site cu 5 dolari bucata, însă având în vedere că popularitatea ei este într-o continuă creștere, ci sigurnață și prețul tablourilor și desenelor ei va urca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *