O mai ții minte de Karicia din telenovela „Salome”? Actrița este atât de schimbată, încât o recunoști cu greu

Am văzut-o și îndrăgit-o în telenovela mexicană „Salome”, jucând acolo rolul Kariciei, cea mai bună prietenă a personajului principal interpretat magistral de Edith Gonzalez.De atunci, însă, au trecut mai bine de 15 ani, timp în care Niurka Marcos, căci acesta este numele i real, a ajuns la 49 de ani și și-a schimbat total aspectul fizic.

Ei bine, Niurka, care e cântăreață, dansatoare și actriță, are în prezent 49 de ani. De când am văzut-o în telenovela „Salome”, Niurka a mai avut o singură apariție notabilă într-o altă telenovelă. E vorba despre „La Fea Mas Bella”, apărută în 2006. După acest moment, Niurka s-a dedicat carierei de cântăreață, care s-a dovedit a fi mai de succes decât cea de actriță.

Niurka a acceptat în 2007 să apară într-o revistă pentru adulți.Ulterior, ea și-a încercat norocul în show-uri care-i purtau numele: „spectacularmente Niurka”, dar si-n „El show de Niurka”, care i-au întărit statutul de vedetă. A făcvut și teatru, fiind cooptată în remake-ul „La ronda de las arpias”, în august 2009, însă a continuat pe această direcție. În prezent, Niurka apare într-un reality show inspirat din „Real Housewives”, care prezintă viața a cinci femei de succes.

Pe plan personal, viața actriței e destul de liniștită. Niurka are doi băieți și o fată, care au ales, de asemenea, calea celebrității. Actrița a fost căsătorită cu Bobby Larios din 2004 până în 2009 și cu Yanixan Texido din 2007 până în 2009.Cât despre aspectul fizic al actriței, trebuie să recunoaștem că aceasta nu mai arată ca pe vremea în care devea cunoscută. E drept, de atunci au trecut mai bine de 15 ani, așa că e de înțeles de ce actrița are riduri și a câștigat câteva kilograme în plus. Cu toate acestea, atitudinea actriței este la fel de jovială și binedispune în continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *