Vreme extrema in Romania! Majoritatea judetelor sunt sub cod portocaliu!

In continuare, toata tara este vizata de furtuni. 18 judete din centru si sud se afla pana maine seara sub COD PORTOCALIU de ploi abundente. In rest, este COD GALBEN. Meteorologii spun ca se vor acumula chiar si 80 de litri de apa pe metru patrat. In aceste conditii, raurile din bazinele hidrografice Vedea, Olt si Arges ameninta sa iasa din matca. E si cod portocaliu de inundatii pentru mai multe judete.

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 08 iulie, ora 11 – 10 iulie, ora 21
Fenomene vizate: instabilitate atmosferica accentuata si cantitati insemnate de apa;

In intervalul mentionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina.
Prin acumulare sau in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de peste 25 l/mp si izolat 40…50 l/mp.

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 08 iulie, ora 16 – 10 iulie, ora 21;
Fenomene vizate: ploi abundente;

In Oltenia, in vestul si nordul Munteniei, sudul si vestul Transilvaniei, precum si in jumatatea de sud a Banatului si in sud-vestul Moldovei vor fi intervale de timp in care va ploua abundent si se vor acumula cantitati de apa de 40…50 l/mp si pe arii restranse 70…80 l/mp.Conform hidrologilor, in intervalul 8 iulie, ora 16:00 – 10 iulie, ora 24:00, va fi in vigoare o atentionare Cod portocaliu de inundatii, pe urmatoarele cursuri: pe raurile din bazinele hidrografice: Crisul Alb – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Hunedoara si Arad), Aries – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Alba si Cluj), Mures – afluentii aferenti sectorului aval confluenta Tarnava (judetele Alba, Sibiu, Hunedoara si Arad), Timis – bazin superior si afluentii aferenti sectorului amonte S.H. Lugoj (judetele Caras Severin si Timis), Poganis – bazin superior, Barzava – bazin superior si mijlociu (judetul Caras Severin), Drincea, Desnatui – bazin superior (judetele Mehedinti si Dolj), Jiu – bazin superior si mijlociu (judetele Hunedoara, Mehedinti, Gorj si Dolj), Olt – afluentii aferenti sectorului aval S.H. Sfantu Gheorghe (judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Gorj, Dolj, Arges si Olt), Calmatui, Vedea – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Olt, Arges si Teleorman), Arges – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Arges, Dambovita, Giurgiu, Teleorman si Ilfov), Ialomita – bazin superior si afluenti bazin mijlociu, Prahova (judetele Dambovita si Prahova), Buzau – bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Brasov, Covasna, Buzau), Putna – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetul Vrancea

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe unele rauri din judetele: Valcea, Sibiu, Gorj, Arges si Brasov, precizeaza INHGA.

De asemenea, in intervalul 8 iulie, ora 16:00 – 11 iulie, ora 24:00, va fi in vigoare o atentionare Cod galben de inundatii, pe raurile din bazinele hidrografice: Viseu, Iza, Lapus (judetul Maramures), Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Somesul Mic – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Cluj si Bihor), Somes – afluentii mici aferenti sectorului aval S.H. Dej (judetele Cluj, Salaj, Maramures si Satu Mare), Crisul Repede – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Cluj si Bihor), Crisul Negru (judetele Bihor si Arad), Crisul Alb (judetele Hunedoara si Arad), Aries (judetele Alba si Cluj), Mures (judetele Harghita, Mures, Bistrita-Nasaud, Alba, Cluj, Sibiu, Hunedoara si Arad), Bega – bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetul Timis), Timis – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior, Barzava, Moravita, Caras, Nera (judetele Caras Severin si Timis), Cerna (judetele Caras Severin si Gorj), Drincea, Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Jiu (judetele Hunedoara, Mehedinti, Gorj si Dolj), Olt (judetele Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Gorj, Dolj, Arges si Olt), Calmatui (judetele Olt si Teleorman), Vedea (judetele Arges, Olt si Teleorman), Arges – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Arges, Dambovita, Giurgiu, Teleorman si Ilfov), Ialomita (judetele Dambovita, Prahova si Ialomita), Buzau – bazin superior si afluenti bazin mijlociu (judetele Brasov, Covasna si Buzau), Ramnicu Sarat (judetele Vrancea si Buzau), Putna (judetul Vrancea), Trotus (judetele Harghita, Neamt, Bacau, Covasna si Vrancea), Suceava, Moldova, Bistrita (judetele Suceava, Neamt si Harghita), Barlad – bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (judetele Neamt, Vaslui, Iasi, Bacau, Vrancea si Galati), Siret – afluentii mici aferenti sectorului aval S.H. Adjudul Vechi (judetele Vrancea si Galati), Jijia, Prut – afluentii aferenti sectorului aval S.H. Dranceni (judetele Botosani, Iasi, Vaslui si Galati), raurile mici din Dobrogea (judetele Tulcea si Constanta).

Dimineața e la celălalt capăt al pământului, iar seara își ia copilul de la grădiniță! Cum arată o zi din viața unui tată-pilot

A dat curs unui vis din copilărie, și anume de a deveni pilot. Și visul i s-a împlinit. Zboară de aproape două decenii, și are la activ peste șase mii de ore zburate. Inițial pilota elicoptere, azi avioanele din cadrul unei companii din Republica Moldova. Este vorba de Victor Danilescu, pilot cu experiență, iar prin cumul, tată și soț. Cum arată o zi din viața unui om care dimineața se află la celălalt capăt al lumii, iar seara merge și ia copilul de la gradiniță, aflați din articol.

„Unele dimineți încep la 4.30. De obicei, ies din casă fără cafeaua de dimineață, o beau mai târziu la aeroport, dar nu și fără pupicul pe obrazul soției și al fiicei, care la ora asta încă dorm duse.La 5.30 sunt, de regulă, la aeroport, unde încep pregătirile de zbor. Ce presupune asta? Dosarul zborului, care conține planul computerizat de zbor, informații legate de rută, de aeronavă, studierea condițiilor meteorologice la aeroportului de plecare dar și la cel de destinație, precum și aeroporturile de rezervă, evaluarea posibilelor riscuri care pot apărea pe parcursul zborului și care ar fi procedurile de urgență pentru aceste cazuri.

După ce se ia cunoștință cu lista echipajului nominalizat pentru efectuarea zborului, care este alcătuit din cinci persoane – comandant, copilot și trei însoțitori de bord, se execută un briefing în care se informează despre misiunea ce urmează a fi îndeplinită, numărul pasagerilor și particularitățile zborului – timp de zbor, vremea pe parcursului zborului și respectiv vremea prognozată pentru destinația de zbor, situații de urgență.

La 6.30, după ce are loc îmbarcarea pasagerilor, ne luăm zborul. Ieri spre exemplu am zburat spre Verona. Alaltăieri am fost la Frankfurt, acum câteva zile am zburat la Paris și Moscova. De obicei, ajungem la destinație în decurs de două – trei ore, în dependență de destinație. De îndată ce are loc debarcarea pasagerilor începem pregătirea aeronavei pentru zborul de retur, care e aceiași ca și la zborul de tur. Se adaugă doar alimentarea aeronavei, care se face la locul de parcare, și curățenia cabinei de pasageri, ce se efectuează de echipele speciale sub supravegherea însoțitorilor de cabină. După finalizarea acestor proceduri urmează îmbarcarea pasagerilor și zborul spre Chișinău.

Toate aceste operațiuni, care în timp s-au șlefuit până la automatizare, durează aproximativ o oră, astfel că la ora 9.30 „plecăm din nou la drum”, iar peste alte două ore suntem la cea mai bună destinație – „acasă”, adică la Chișinău.

De obicei, imediat după aterizare și debarcarea pasagerilor, ne adunăm pentru un de-briefing. La de-briefing se studiază toate problemele apărute pe parcursul întregii curse de zbor și propuneri pentru soluționarea acestora într-un mod eficient și în scurt timp.

Pe la 12.30 ajung acasă, unde reușesc să iau prânzul, după care merg să mă odihnesc. O pauză de somn de o oră, maximum o oră și jumătate, sunt absolut necesare pentru orice pilot. Soția deja îmi cunoaște regimul și îl respectă. Mă așteaptă cu prânzul gata și mă lasă în intimitatea mea să mă odihnesc, fapt pentru care îi mulțumesc.

La ora 13.30 sunt din nou în picioare. Ca orice soț și tată am suficiente responsabilități, mai ales că la moment suntem în plin proces de reparație, așa că treburi am destule. Dar indiferent de cât de multe lucruri aș avea planificate în agendă, la 17 fără un sfert merg s-o iau pe Delia acasă de la grădiniță. Momentele când sare în sus de bucurie că mă vede și mă cuprinde de gât sunt deosebite, dar foarte rare. Știind că mă așteaptă nu pot s-o dezamăgesc. De obicei, îndată ce ieșim de pe poarta grădiniței, niciodată nu venim direct acasă, ci mergem și ne plimbăm prin parc, trecem pe la toate terenurile de joacă care ne apar în cale, astfel că ajungem acasă pe la ora nouă seara.

Acasă, ne așteaptă soția cu cina gata făcută, după care Delia trece sub „jurisdicția” mamei (râde) pentru baia și povestea de seara. Eu merg la culcare înaintea lor. Următoarea zi iarăși trebuie s-o încep la 4.30, urmează un nou zbor, o nouă destinație, o nouă provocare ce vine la pachet cu noi experiențe. ”

Se întorceau acasă, când soțul a oprit brusc mașina în mijlocul drumului, apoi a coborât fără să scoată o vorbă. Femeia nu știa ce se petrece, dar când a văzut unde s-a dus bărbatul, a pus imediat mâna pe cameră și a filmat totul! Uite ce a făcut bărbatul în plină stradă

Respectul pentru persoanele mai în vârstă se învăță de când suntem mici, cu toate că se întâmplă ca unii dintre noi să uite această lecție odată ce au ajuns adulți. Atâta timp cât avem în jurul nostru persoane vârstnice, care au nevoie de ajutor, e bine să le oferim sprijinul nostr

La fel a făcut și Chris Carter, care i-a dat o mâna de ajutor unui bătrânel.Era în timpul liber cu familia, conducea mașina, când Chris a văzut un bărbat în vârstă în fața porții care se chinuia să tundă iarba de pe lângă casă. În loc să-și vadă de drum, bărbatul a oprit mașina și s-a dus să-l ajute pe bătrânul care voia să aibă gazonul îngrijit.

Cea care a făcut public tot acest moment a fost soția lui Chris, pe nume Tara, impresionată de gestul partenerul lui. A știu dintotdeauna că soțul ei este un bărbat minunat, dar ce a făcut în acea zi pentru bătrânel, a făcut-o să fie mândră de cel ce îi e alături.

„Acesta e unul dintre motivele pentru care îl iubesc pe soțul meu. În timp ce mergeam acasă cu copiii noștri, Chris se oprește în drum și-mi spune să merg acasă, apoi să mă întorc după el să-l iau. Nu știam ce se petrece, dar imediat am înțeles ce avea de gând să facă Chris”.

„Îmi doresc ca fiul nostru să învețe ceva din asta și să-i ajute și el pe oamenii din jurul său, precum tatăl lui”, a declarat emoționată Tara.Ceea ce a făcut Chris nu este un bun exemplu doar pentru copiii săi, ci pentru noi toți! Cred că avem nevoie de mai mulți oameni ca el pentru ca tinerii de azi să învețe ce înseamnă bunătatea și respectul!

Toți prietenii râdeau de ei când le spuneau ce fac acasă copiii lor: ,,O să vi se urce în cap dacă continuați tot așa”, dar când tatăl le-a explicat de ce îi lasă să facă ce vor, toți au amuțit și le-au dat lacrimile. Uite care este adevărul din spatele acestei imagini

Oamenii trag mereu concluzii greșite atunci când aud că părinții își lasă copiii să doarmă în pat cu ei, dar acest tată le-a dat tuturor o replică pe care nu o vor uita prea ușor.David Brinkley a pus pe Facebook o poză cu soția lui care adoarme alături de cei doi copii ai lor în același pat, cuvintele lui au devenit virale, iată ce a scris:Soția mea este genul de om care devine cel mai bun prieten al tău. Stă ore în șir de vorbă cu prietenii ei TOT TIMPUL și, uneori, mai aud și eu câte ceva. Recent vorbea cu cineva despre copiii care dorm cu părinții în pat, am auzit-o pe această a doua persoană spunând: ,,Soțul tău nu urăște asta? al meu nu m-ar lăsa să fac asta niciodată”. Am rămas uimit și m-a deranjat vreo 4 zile. Așa că am decis să clarific lucrurile..

NU URĂSC niciun lucru care o face pe soția mea să fie mama extraordinară care este. Nu aș vorbi NICIODATĂ urât despre ceva ce ea vrea să facă pentru copiii noștri. Trebuie să mă fac mic de tot pe un colț de pat? Da? Dar, Doamne, cât de frumoasă e când îmi ține în brațe copiii și îi face să se simtă în siguranță! Ideea e că soțiile noastre trec prin aceste experiențe de mame pentru un timp foarte scurt. Ele dau naștere copiilor, îi hrănesc și îi mai lasă uneori să doarmă cu ele. Dar în cele din urmă copiii noștri se vor face mari și vor deveni prea șmecheri pentru asta, așa că de ce noi, ca bărbați, am vrea să le răpim chiar și o secundă din toate astea?

A fi mame este o parte a identității lor, și ce mai sunt 1 sau 3 ani dintr-o viață de om petrecută împreună? Vreau doar să spun că sunt mândru de fiecare decizie pe care soția mea a luat-o ca mamă și că o sprijin în toate. Nu aș vrea niciodată să îi iau aceste scurte momente prețioase care sunt, de fapt, mult prea scurte pentru a le rata! Vă rog să vă respectați soțiile și mamele.

Alina s-a căsătorit cu un bărbat cu 10 ani mai în vârstă. Îl vedea galant, protector… adevărul era altul. Într-o zi s-a întâlnit cu o fostă colegă de liceu și să leșine când a aflat. Incredibil cine era de fapt soțul ei. Vai, cu cine s-a măritat

Alina s-a căsătorit cu un bărbat cu 10 ani mai în vârstă. Îl vedea galant, protector… adevărul era altul. Într-o zi s-a întâlnit cu o fostă colegă de liceu și să leșine când a aflat. Incredibil cine era de fapt soțul ei. Vai, cu cine s-a măritat

Dragă Adela,
Mă numesc Alina. Sunt căsătorită de puțin timp cu un bărbat cu 10 ani mai în vârstă. M-am gândit mult înainte să fac acest pas, am avut mai multe relații eșuate și îmi doream ceva sigur, am obosit de furtuni emoționale.

L-am găsit pe el, liniștit și tandru, dornic de o relație cu care să-și petreacă întreaga viață, dar… Tocmai m-am întâlnit ”întâmplător” cu prietena mea din liceu, care era supărată că nu îi răspund la mesaje, n-o mai bag în seamă.

Același lucru aș fi avut să-i reproșez și eu, pentru că și ea a cam dispărut în ceață de ceva timp. Când, ce să vezi? Îmi arată în telefonul ei o grămadă de mesaje pe care eu nu le-am primit niciodată, unele chiar foarte imperative. De unde deduc că minunatul meu soț îmi cenzurează telefonul, că altfel nu pot să-mi explic!!! E drept că nu stau tot timpul lipită de aparat, dar nici să se apuce să șteargă prin el ca și cum ar fi al lui nu-mi convine. Măcar dacă ar fi fost de la vreun iubit!!!Cine știe câte alte mesaje mi-a mai șters din telefon? Dintr-odată îl văd ca pe un tată autoritar, iar bărbatul galant și protector a dispărut. Sunt extrem de nervoasă, nu știu cum să procedez.

Adela răspunde:

Dragă Alina,

Te înțeleg că ești dezamăgită și va fi greu să-ți recâștige încrederea după un asemenea gest. Pentru început, să-ți schimbi parola la telefon cu una pe care el nu o știe, sau să-ți iei un telefon care nu se deschide decât cu amprenta ta. El va trebui să înțeleagă că, chiar dacă îți este soț, nu are drepturi de stăpân asupra ta. Nu mai suntem în evul mediu, femeia nu este proprietatea bărbatului.Cât despre tine, ai și tu de înțeles o lecție: siguranță și stabilitate perfectă în cuplu nu există. Dacă doreai să intri într-o relație și să te odihnești, iată că așa ceva nu se poate.

Chiar și în cuplurile care par ”liniștite”, lucrurile se află într-un echilibru dinamic. E ca atunci când mergi pe bicicletă. Dacă vrei echilibru, trebuie să fii în mișcare. Când te oprești, bicicleta nu mai stă în picioare. În cuplu, amândoi evoluează. Cine știe ce traume are el din fostele relații, poate a fost trădat și acum e obsedat de control.

Explică-i că, dacă va continua în același fel, te va pierde. Și iartă-l. Dacă ai intrat din nou într-o relație cu probleme, înseamnă că mai ai de învățat. Asta te ține în priză și te obligă să te dezvolți. Dacă vei fi deschisă la provocări, totul va deveni mai ușor.

Florin e primar în județul Botoșani și a lăsat fără bani 500 de persoane. La prima vedere ar părea strigător la cer, dar mulți l-au felicitat. Incredibil ce-a făcut bărbatul

Florin e primar în județul Botoșani și a lăsat fără bani 500 de persoane. La prima vedere ar părea strigător la cer, dar mulți l-au felicitat. Incredibil ce-a făcut bărbatul

Un primar din județul Botoșani a tăiat ajutoarele sociale la 500 de persoane. Florin Buțura ar putea fi un exemplu bun de urmat pentru alți politicieni.Florin Buțura a decis să aplice legea încă din primele zile ale mandatului său, iar într-un an, numărul asistaților social din oraș a scăzut de la 850 la 360.

Așa cum era de așteptat, decizia primarului a stârnit nemulțumirea unora, în special a celor de etnie romă, dar Florin Buțura spune că nu va renunța la idee.

„Vara trecută erau în peste 850 de persoane care beneficiau de ajutoare. Acum avem vreo 360 de persoane. Nu au venit să-şi facă orele de muncă şi după o lună de zile au pierdut aceste ajutoare sociale. În fiecare lună ei sunt chemaţi să-şi facă orele de muncă, la curăţenie, strâns hârtii, la desfundat poduri. Nu sunt lucrări grele. Până la urmă, mizeria tot ei o fac”, a declarat Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti.

Avea fete de liceu când a născut băiatul. Când avea el vreo 5 ani, a întrebat-o: „Mami, tu câți ani aveai când m-ai născut?” Credea că au râs copiii de el la grădi. De fapt, motivul era cu totul altul și a făcut-o pe mamă să plângă

Povestea unei femei care a primit un dar minunat când se aștepta cel mai puțin, un copil, a fost făcută publică pe site-ul unica.ro.Irina avea două fete frumoase, Maria și miruna, două gemene de 16 ani. Se descurcau bine la școală și mama lor era tare mândră de ele.

Într-o zi, Irina s-a simțit rău, de parcă avea gripă, așa că a mers la medic. Doctorul i-a spus că nu e vorba de nicio gripă, ci de o sarcină.Irina a fost în culmea fericirii, chiar dacă nu se aștepta la așa ceva. Femeia a considerat nașterea lui Ștefan o minune. În fiecare zi, pe măsură ce creștea, băiatul ei era din ce în ce mai grijuliu, sociabil și iubitor.

Pe când Ștefan avea vreo cinci ani și se plimba alături de mama lui prin parc, a întrebat-o din senin:

„-Mami, tu câți ani aveai când m-am născut eu?
-De ce? a întrebat Irina curioasă de ce e în capul lui Ștefan de a pus o astfel de întrebare.
-Îmi pare rău!
-De ce?”

Atunci, Ștefan a ridicat ochii din pământ și și-a privit mama.

„-Puteam să ne cunoaștem mai devreme. Îți dai seama câți ani nu ne-am întâlnit?”

Auzind aceste cuvinte, mama a fost profund emoționată și abia și-a putut potoli lacrimile.

Poveste adevărată: „La 16 ani am plecat de acasă. Am ajuns să dorm în parc și să mănânc mere furate din grădini. Am cunoscut un băiat care avea casă și fiindcă dormeam în parc, am ales să mă mut cu el. Apoi…” Continuarea nu te va lăsa indiferent!

Iată povestea emoționantă a unei tinere care a ajuns pe drumuri la vârsta de 16 ani, nemaisuportând calvarul la care era supusă zi de zi chiar de către propriii părinți. La vârsta de 18 ani a ajuns în Anglia unde i s-a propus să se prostitueze, și deși avea doar 50 de lei în buzunar și nu avea unde să stea, a ales munca cinstită.

„Bună!

Mă numesc D. și am 18 ani. La 10 ani am început să fac un sport greu, mai exact kaiac-canoe. Am câștigat medalii și bani, iar totul era frumos și părinții mei erau mulțumiți de mine.

La 13 ani am vrut să las cariera sportivă în urmă și le-am spus părinților că nu mai vreau să continui, iar ei au fost de acord.

A trecut o săptămână alături de familie și a început calvarul. Mama mea nu mai îmi dădea să mănânc decât un cartof și două roșii pe zi, dar și pentru alea trebuia să muncesc în grădină (săpam catofii, ceapa, crăpam lemne pentru iarnă și făceam curățenie în grădină în general). Mă simțeam respinsă și neajutorată, mama a început să mă bată și să mă înjosească față de ceilalți frați doar pentru că am lăsat sportul respectiv.

Am plecat de acasă.

La 16 ani dormeam în parc și mâncam mere furate din grădini. Am cunoscut un băiat care avea casă și fiindcă dormeam în parc, am ales să mă mut cu el.

Dar el era alcoolic.

Plângeam de foame, dar lui nu îi păsa. El își bea banii și a început să mă bată și să îmi vorbească urât… Am acceptat „tratamentul” acesta până am făcut 18 ani, când o prietenă mi-a zis să vin cu ea în Anglia, unde voi lucra la „Home Klean”, adică la o fabrică de curățenie. Ei bine, nu a fost așa.

Am ajuns în aeroport, iar în avion mi-a zis că umrează să fac prostituție. Cu 50 de lei în buzunar, am plecat singură din aeroport și îmi căutam de lucru. Am dormit pe drumuri. Într-o seară m-a oprit poliția și m-a luat la întrebări dar nu știam limba, nimic. Într-un final, am fost „angajată” într-un restaurant turcesc pe 20 de lire pe zi. Curățam cartofi și făceam curățenie, era foarte greu…

De nevoie, m-am măritat cu un albanez, și sunt de matură să realizez că el s-a căsătorit cu mine pentru acte, dar aici am găsit casă și masă.

Pe 23 iunie am făcut 20 de ani. Mi-e dor de mama, de tata, de frații mei… Voiam să simt ce înseamnă să fii copil, atât ce am realizat în viață e că știu să vorbesc cursiv 4 limbi: română, poloneză, albaneză și engleză.

Asta-i povestea mea în mare!”

Aşa ceva nu ai mai văzut! Imaginile care au surprins milioane de oameni! La ce intervenţie au fost chemaţi poliţiştii din imagine

Tuturor șoferilor le e teamă să nu rămână cu roata într-o groapă sau să le sara jantele de la gropi, dar niciunii nu s-au gândit că așa ceva se poate întâmpla în realitate.

Şoferul autoturismului blocat pe o autostradă din Marea Britanie s-a trezit cu o problemă greu de prevenit sau de ghicit: maşina s-a scufundat în asfaltul străzii după ce o ţeavă de apă spartă a stricta structura drumului.

Femeia aflată la volanul acestei maşini şi-a părăsit autoturismul pentru a verifica de unde vin zgomotele pe care le aude.

La puţin timp dupe ce şoferiţa a coborât din maşină, asfaltul i-a înghiţit mai bine de jumătate din maşină, apa inundând o mare parte din drum. Un echipaj de poliţie a venit la faţa incidentului şi în foarte puţin timp au şi oprit circulaţia pe carosabil.

“O maşină care trecea pe drum a fost pur şi simplu absorbită de către carosabil, s-a scufundat în asfalt. Din câte am înţeles, la volan se afla o femeie care a coborât din maşină să verifice zgomotele ciudate care proveneau de la drum şi-atunci s-a scufundat autoturismul“, a explicat Gordon Foat, unul dintre martori.

„Am născut în 2010, la spitalul Elias. Pe parcursul travaliului doctorul a devenit agitat și se tot răstea la mine nervos că nu mai nasc, el având la ora 1 consultații la privat, urla că trebuia să nasc în…” Continuarea este tulburătoare

„Am născut în 2010 la spitalul Elias cu domnul doctor Cristian Andrei. Pe parcursul sarcinii totul a fost ok, doctorul comportându-se uman, ținând cont că majoritatea consultațiilor au fost la cabinetul privat.

Am avut probleme și mi s-a rupt apa la 34 de săptămâni. Am sunat doctorul și a venit cam în 2 ore, când eram deja prea dilatată pentru anestezia epidurală.

Pe parcursul sarcinii l-am întrebat dacă o pot cumpăra înainte și a spus „Nu, stai liniștită, este timp până naști”… normal că a trimis soțul la farmacia cu care are el contract să ia anestezia și o plasă de medicamente care au rămas la el.

Pe parcursul travaliului a devenit agitat și se tot răstea la mine nervos că nu mai nasc, el având la ora 1 consultații la privat. Moașa, după ce a luat plicul cu 300 ron a venit la noi și a spus că are nevoie de monitor, deoarece a venit pila doctorului Vlădăreanu. menționez că primise plicul înainte.

Travaliul a ținut de la orele 6 la 12, pe ultima sută de metri când eram aproape leșinată el urla că trebuia să nasc în pădure „asistată de mama lui”.

Am avut ruptură de perineu și sfincter și m-a cusut ca un măcelar, lucru confirmat de absolut toți doctorii la care am fost după. Vorbele lor erau: „Și-a bătut joc de tine, ăsta e malpraxis!”

Am rămas cu un gust amar, cu dureri și cu niște amintiri groaznice pentru care am plătit. Copilul este bine și aceste este sigurul lucru care m-a făcut să trec peste traumă. Mult timp plângem numai când îmi aduceam aminte.”

Această poveste a fost făcută publică pe site-ul amnascutacolo.ro, unde Cris, o mămică din București a hotărât să spună cum a fost momentul în care a născut natural la maternitatea Elias din București, cu domnul doctor Cristian Andrei.